KIMERLAND

Ποιοι
Είμαστε

Η Kimerland από το 1999 οραματίζεται, υλοποιεί και προσφέρει τα ιδανικότερα έπιπλα με τις υψηλότερες πιστοποιημένες προδιαγραφές ποιότητας, δημιουργώντας απόλυτα λειτουργικούς χώρους που αποπνέουν τη δική τους μοναδική αισθητική ταυτότητα.

Με ολοκληρωμένο δίκτυο 9 καταστημάτων στην Ελλάδα, ειδικά διαμορφωμένο Hotel Showroom και εργαζόμενους με πάθος και εξειδίκευση, η Kimerland διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και διεθνώς πιστοποιημένη ποιότητα, προσφέροντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες προτάσεις για τον επαγγελματικό εξοπλισμό.

  • 7.200 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακοί χώροι
  • 3.100 τετραγωνικά μέτρα χώροι αποθήκευσης
  • Εξειδικευμένο τμήμα ξενοδοχειακού εξοπλισμού
  • Εξειδικευμένο τμήμα παραδόσεων και τεχνικής υποστήριξης

Πιστοποιήσεις

CE
CE
Το προϊόν πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις τόσο σε επίπεδο ασφαλείας όσο και σε επίπεδο νομικό και οικονομικό για την κυκλοφορία του εντός Ευρώπης.
ISO 9001
ISO 9001
Πιστοποιεί τη διαχείριση ποιότητας μιας επιχείρησης στα στάδια παραγωγής και ελέγχου των προϊόντων της, ώστε να διασφαλίζονται οι ανάγκες του πελάτη.
ISO 14001
ISO 14001
Πιστοποιεί τη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση κατά την παραγωγή.
GOST
GOST
Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας, αντίστοιχη της σειράς ISO 9000. Αφορά επιχειρήσεις που εδρεύουν ή εξάγουν αγαθά στη Ρωσική Επικράτεια. Μέλη της ISPA (International Association of Sleep Products Manufacturers), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Προϊόντων Ύπνου.
K-Q TSE-ISO-EN 9000
K-Q TSE-ISO-EN 9000
Τριπλό σύστημα πιστοποίησης. Αφορά στην καθιέρωση ενός μοντέλου Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε μια μονάδα παραγωγής. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα αγαθά από κάθε τμήμα ξεχωριστά, σε κάθε στάδιο και τομέα της παραγωγής, βρίσκονται άπαντα σε αρμονία με τις προσδοκίες των πελατών μας.
TSE ISG-OHSAS TS-18001
TSE ISG-OHSAS TS-18001
Διεθνής Οδηγία εξειδικευμένη στα συστήματα διαχείρισης υγειονομικής ασφαλείας εντός εργασιακού χώρου.
OEKO TEX - CONFIDENCE IN TEXTILES
OEKO TEX - CONFIDENCE IN TEXTILES
Το διεθνές σήμα Oeko-Tex® Standard 100 «Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες» δηλώνει ότι το προϊόν είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνες ουσίες και ως εκ τούτου φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
GS MARK
GS MARK
Αρκτικόλεξο του ‘Geprüfte Sicherheit’ (Ελεγμένο ως προς την Ασφάλεια). Πιστοποιεί ότι το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές που ορίζονται τόσο από τη γερμανική όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Ασφαλείας Εξοπλισμού και Πρόληψης Ατυχημάτων.
16 CFR 1633
16 CFR 1633
Όλα τα προϊόντα Ύπνου συμμορφώνονται -και μάλιστα υπέρ το δέον- με το Αμερικανικό Πρότυπο Ποιότητας της 1ης Ιουλίου 2007.
BS 5852 STANDARD
BS 5852 STANDARD
Βρετανικό Πρότυπο το οποίο πιστοποιεί πως τα έπιπλα είναι βραδυφλεγή. Προβλέπει διεξαγωγή πειραμάτων με αναμμένα σπίρτα, τσιγάρα και μεγαλύτερες εστίες πυρός.
CEPTIPUR
CEPTIPUR
Προαιρετικό πιστοποιητικό για την ανώτερη επίδοση της εύκαμπτης πολυουρεθάνης ύπνου σε επίπεδο ασφαλείας, υγείας και οικολογικών υλικών κατασκευής. Απαγορεύει τη χρήση ορισμένων επιβλαβών ουσιών. Προβλέπει τακτικούς και έκτακτους δειγματοληπτικούς ελέγχους για τις συμβεβλημένες μονάδες παραγωγής αφρού σε Ευρώπη και Αμερική.
SANITIZED
SANITIZED
Βεβαίωση που χορηγείται όταν το τελικό προϊόν είναι πλήρως απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής.
IMO CONTROL
IMO CONTROL
Πιστοποιητικό Ελέγχου του Ινστιτούτου Οικολογικού Εμπορίου (Institute for Marketecology), το οποίο εξειδικεύεται στη διασφάλιση της ποιότητας των οικολογικών προϊόντων, της οργανικής γεωργίας και των αντίστοιχων συστημάτων διαχείρισης.
Τεχνολογίες
Ελατήρια
Pocket
Το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων (pocket spring unit) αποτελεί το κορυφαίο στο είδος του, χάρη στη μοναδική προσαρμοστικότητά του και την αξεπέραστη αντοχή του. Τα ελατήρια κατασκευάζονται από ατσάλι υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα. Το καθένα ξεχωριστά τοποθετείται στη μη υφαντή θήκη του (ύφασμα κατασκευασμένο με θερμική και μηχανική επεξεργασία), οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους.
Smartlink
Σε αυτόν τον καινοτόμο τρόπο δημιουργίας του πλέγματος κάθε ελατήριο είναι διασυνδεδεμένο με τα υπόλοιπα και όλα μαζί κινούνται ταυτόχρονα ασκώντας ομοιόμορφη αντίσταση, αποτρέποντας τις παραμορφώσεις. Παράλληλα, επιτρέπει την ύπαρξη διπλάσιων ελατηρίων ανά μονάδα επιφάνειας σε σχέση με το κλασσικό πλέγμα, φτάνοντας τα 252 ελατήρια ανά τετραγωνικό μέτρο.
5-Zone
Όλα τα πλεονεκτήματα των ανεξάρτητων ελατηρίων, προσαρμοσμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περιοχής του ανθρώπινου σώματος: Κεφάλι, ώμοι, μέση, λεκάνη, πόδια. Κάθε μια από αυτές τις "ζώνες" έχει διαφορετικό βάρος, συνεπώς και διαφορετική ανάγκη σε δύναμη στήριξης. Και αυτόν τον κανόνα ακολουθούν και τα ελατήρια: 5 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής.
Bonnell
Το σύστημα ελατηρίων Bonnell αποτελεί τον πιο δημοφιλή και διαδεδομένο τύπο ελατηρίου στον κόσμο. Κατασκευάζεται από ατσάλι με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, που υφίσταται θερμική επεξεργασία για να αποτρέπονται οι παραμορφώσεις του πλέγματος.
Cell Pocket
Το Cell Pocket Spring Unit (CPS) αποτελεί ένα εξελιγμένο σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων, παρουσιάζοντας όλα τα μοναδικά του οφέλη, με επιπλέον χαρακτηριστικά. Το χαμηλό ύψος των ελατηρίων του πλέγματος CPS και η συγκριτικά μικρή τους διάμετρος, πρακτικά επιτρέπει τον υπερδιπλασιασμό του συνολικού αριθμού των ελατηρίων εντός του στρώματος (σε συνδυασμό με κάποιο άλλο σύστημα πχ pocket springs), χωρίς να αυξηθεί απαγορευτικά το ύψος του στρώματος.
Υφάσματα
Bentonite
Ο μπεντονίτης, ο οποίος είναι το αποτέλεσμα της χημικής αποσύνθεσης της ηφαιστειακής λάβας και τέφρας, είναι ένα υπερ-απορροφητικό υλικό που δεσμεύει τοξίνες και βαρέα μέταλλα. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητολογία, την παραγωγή καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης. Το σώμα μας εκτίθεται σε τοξίνες και επιβλαβείς ουσίες καθημερινά, μέσω της αναπνοής, της αφής και της κατάποσης. Το ύφασμα τεχνολογίας Bentonite, εμποδίζει τις τοξίνες να συσσωρεύονται στον οργανισμό μας, προστατεύει και ενισχύει την υγεία του δέρματος και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και της συνολικής μας υγείας.
Biorythmic
Το σώμα μας είναι ένας τεράστιος μηχανισμός, που αποτελείται από πολλά συστήματα που αλληλεπιδρούν και επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτή η αλληλεπίδραση και επικοινωνία ονομάζεται "βιορυθμός". Το άγχος, το stress, η καθημερινή σωματική και πνευματική καταπόνηση προκαλούν δυσλειτουργίες στην επικοινωνία μεταξύ των συστημάτων αυτών. Το ύφασμα τεχνολογίας Biorythmic με τα μικροσωματίδια φυσικών ορυκτών που περιέχει στην πλέξη του, σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό: να αποκαταστήσει και να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του βιορυθμού σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή του άγχους κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς και ένα πιο φρέσκο και αναζωογονητικό ξύπνημα, γεμάτο ενέργεια.
Cooler
Η ειδική του πλέξη αφήνει τον αέρα να διέρχεται με μεγαλύτερη ευκολία και αξιοποιώντας την υγρασία του σώματος απάγει τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο συνθετικό ή φυσικό νήμα. Μέσω μελετών διαπιστώθηκε πτώση θερμοκρασίας του δέρματος έως και 1,3οC με τη χρήση του υφάσματος Cooler, κάνοντας τον ύπνο πιο άνετο και ευχάριστο.
Graphene
Το γραφένιο είναι ένα υλικό κορυφαίας τεχνολογίας, που δημιουργείται σε μοριακό επίπεδο, με πάχος 1 εκατομμύριο φορές λεπτότερο από την ανθρώπινη τρίχα. Η απομάκρυνση του στατικού ηλεκτρισμού, της αρνητικής ενέργειας, του άγχους, η ευκολία στο καθάρισμα, η ανθεκτικότητα και η αντοχή του στις καταπονήσεις είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το ύφασμα Graphene από νήματα γραφενίου κορυφαία επιλογή στο είδος του.
Quantech Sleep
Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος έτσι ώστε να αναπληρωθεί η ενέργεια που χάνουμε καθημερινά από τις δραστηριότητες, το άγχος και το στρες. Αν η χαμένη αυτή ενέργεια δεν αναπληρωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνάμε κουρασμένοι και το σώμα να μην μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά. Tο ύφασμα νανοτεχνολογίας Quantech Sleeep με τα φυσικά ορυκτά που περιέχει βοηθάει στην επαναφορά των επιπέδων ενέργειας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ενέργεια που "εκπέμπει" σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος βοηθάει στην αναζωογόνηση των κυττάρων, στη θεραπεία και τη διατήρηση της υγείας του σώματος.
Stress Free
Το ύφασμα τεχνολογίας Stress Free με τις αντιστατικές ιδιότητές του βοηθάει στην απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας και του stress κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εξασφαλίζει έτσι την ανανέωση του σώματος και του μυαλού και ανυψώνει τον ύπνο σε νέο επίπεδο, όσον αφορά τη χαλάρωση και την ξεκούραση που προσφέρει.
Yogarhythm
Το ύφασμα τεχνολογίας Yogarhythm, με τα φυσικά ορυκτά που περιέχει, προσφέρει την χαλάρωση και την ηρεμία που έχει ανάγκη το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Υποστηρίζοντας και ενισχύοντας την κυτταρική λειτουργία, χαρίζει ένα ξύπνημα πιο φρέσκο και με περισσότερη ενέργεια, βοηθάει στην απομάκρυνση του stress και του άγχους, δημιουργεί αρμονία μεταξύ ημέρας και νύχτας.
Umorfil Beauty Fiber
Το ύφασμα τεχνολογίας Umorfil Beauty Fiber, δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την φροντίδα και περιποίηση του δέρματος. Κατασκευάζεται από φυσικά υλικά (ίνες κολλαγόνου), τα οποία είναι βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα. Ιδιαίτερα το κολλαγόνο, που παράγεται και από το ίδιο το σώμα μας και αποτελεί βασικό συστατικό των ιστών και του δέρματος, είναι ευρέως γνωστό, κυρίως από τον κλάδο των καλλυντικών και της κοσμητικής ιατρικής.
Αφροί
Viscolex Memory Foam
Ο αφρός μνήμης, είναι αφρός χαμηλής επαναφοράς που υπό την επίδραση του σωματικού βάρους και της θερμότητας προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα του σώματος, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ανατομικότητα. Διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει τους μυς από την πίεση, ενώ λόγω της υψηλής του πυκνότητας, εμφανίζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου.
Viscogel Memory Foam
Αφρός μνήμης, ιδανικός για όποιον θέλει ένα πλήρως ανατομικό στρώμα, με το επιπλέον στοιχείο των μικροσωματιδίων gel που περικλείει στο εσωτερικό του. Η ύπαρξη του gel διασφαλίζει την απαγωγή της θερμότητας και τη μείωση της εφίδρωσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Latex
Η δομή και οι φυσικοί αεραγωγοί του Latex που δημιουργούνται κατά την παραγωγή του, επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και ελαχιστοποιούν την εφίδρωση. Η ελαστική του αίσθηση προσφέρει ιδανική ανατομική στήριξη, ενώ η υψηλή του πυκνότητα εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή.